fbpx

Algemene Voorwaarden

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Wij hanteren duidelijke voorwaarden

Eigenlijk zijn de algemene voorwaarden van ons heel eenvoudig, je kiest een pakket en wij leveren eenmalig, wekelijks of 1 keer in de twee weken het pakket gratis bij je af in Hoorn en omstreken (buiten deze regio rekenen we € 6.95 bezorgkosten). Wil je er tijdelijk of helemaal mee stoppen dan is dat geen probleem.

Stuur ons een email met de datum dat je wilt stoppen en dan wordt de levering indien gewenst tijdelijk of geheel stop gezet.

Betaling

Bij een wekelijkse bezorging of 1 keer per 2 weken hanteren wij een flexibele abonnementsvorm die ten alle tijden opzegbaar is.

De betaling van de fruitbox gaat de eerste keer met de door u gekozen betaling. U  blijft bij elke bezorging de keuze houden over hoe u wenst te betalen. Indien je tijdelijk de betaling wilt stoppen ivm met vakantie, of helemaal wilt stoppen, mail ons dan 1 week van te voren en wij maken het in orde.

Prijzen

JM Fruitpakketten koopt uw producten vrijwel iedere dag vers in. Prijzen van groente en fruit kunnen fluctueren. Hierdoor is het mogelijk dat de verkoopprijzen af en toe worden aangepast. Geen zorgen : De prijs die op de website wordt aangegeven is de juiste.

Bezorging

Wij bezorgen op diverse dagen van de week, in overleg met u.
Wil je dat we de doos bij de buren afleveren of ergens in een schuurtje zetten dan kan je dat aangeven op het afrekenscherm.

Pakketten buiten de regio Hoorn kunnen tot woensdagavond besteld worden, deze gaan donderdag met de pakketpost mee. De aflevering is dan vrijdag of zaterdag

Heel simpel

Eigenlijk is het heel simpel en zit je nergens aan vast. Je hebt geen verplichtingen want daar houden wij zelf ook niet van!

Nog vragen? Bel 06-20006402 of mail ons jan@sjakieknakie.com[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]